Om blogg Etage Trädgård

Jag heter Elisabeth Dahlgren och är utbildad Landskapsingenjör. Jag har ett stort intresse av trädgård, odling, växtkomposition och design av olika slag. Jag driver mitt företag Etage Trädgårdsdesign och har i princip hela Skåne som arbetsfält. I denna blogg vill jag dela med mig av livet i min och sambons egna trädgård. Vi har haft vårt hus i Örkelljunga sedan 2016 och när vi kom hit så började vårt arbete att renovera både huset och den förfallna trädgården.

Därför kommer jag visa er lite om resan från förfall till att få till en mer välskött trädgård som är mer anpassad för 2000-talets funktion och stil, utan att förlora karaktär och känslan till vårt lite äldre stil på hus.

Jag kommer även ha lite olika inlägg med tips och idéer om trädgård och odling, Såklart jag blir jätteglad om ni kommenterar och ställer frågor om mina inlägg.

Hoppas ni kommer trivas! Varmt välkomna!
/ Elisabeth